MónTerrassa
Surt a la llum el luxós regal que feia Julio Iglesias a les amants
  • CA

Que Julio Iglesias és un conquistador és més que evident. La llista d’amants del cantant és llarga a més no poder, el que l’ha fet tenir fama de Don Juan. Alguns periodistes han arribat a atribuir-li més de tres mil relacions extramatrimonials, una bogeria que ha acabat amb una demanda de paternitat que un tribunal acaba d’admetre a tràmit.

Han estat molts els titulars que ha acaparat aquesta faceta més seductora d’Iglesias, i ara és Paloma Barrientos qui en parla a ‘La Razón‘. Resulta que la periodista té una informació d’allò més curiosa i divertida que demostraria una mica com era el cantant en la seva època més daurada.

Julio Iglesias | Europa Press

El truà per excel·lència d’Espanya tindria per costum fer un regal a cada amant amb el qual premiaria la seva estima. De què es tractava? D’un exclusiu rellotge de Cartier: “Com a bon seductor va trobar la manera de dir adéu als seus amors estacionals i passatgers sense que les protagonistes se sentissin desil·lusionades. Totes es van sentir úniques en un moment de les seves vides i el cantant així s’ho feia saber amb un detall que amb el temps es convertiria en norma de la casa. Les dones que van estar amb Julio mai no van saber que el regal era comú a totes elles i marxaven tan felices per tenir un objecte personal que havia estat en contacte amb la pell del seu ídol”.

Model actual del Cartier Tank | Cartier

“Es tractava d’un rellotge de la marca Cartier, model Tank, que tenia un preu en aquells anys de 300 dòlars. Una vegada que la dama s’acomiadava per no tornar a veure Julio, se li entregava en el seu estoig corresponent. Li explicava que l’havia dut posat fins aquell moment i que volia regalar-li perquè recordés el temps que havien passat junts. Una manera molt original d’obrir la porta i tancar-la per sempre. La noia marxava tan contenta i Julio preparava el següent rellotge en el seu corresponent embolcall”, explica.

Tot un mètode que amagava un engany, ja que ell ni comprava la joia, ni l’escollia ni la duia posada com els hi deia. Barriento explica que tenia un amic joier d’origen cubà que li comprava tot cada vegada que necessitava alguna cosa del sector del luxe: “En un principi els comprava de tres en tres. En convertir-se en costum, va augmentar la quantitat de deu en deu. També hi havia la versió d’alta gamma de la marca francesa. Era el model Panthere d’acer que actualment costa 3.900 €. Aquest regal estava reservat a dones que han estat importants a la vida afectiva, encara que no molt duradores”.

“La història dels rellotges Cartier forma part de l’històric de Julio i va haver-hi un moment en el qual per saber si la noia de torn deia la veritat quan explicava la seva aventura amb el cantant, s’havia mirar el seu braç. Si duia un Cartier, era cert sense haver de passar per un polígraf. I si no, només havien flirtejat”, afirma contundent. Serà veritat aquesta història? Quantes dones tindran en el seu joier aquest model de rellotge?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa