MónTerrassa
Fort ensurt a ‘Supervivientes’: una concursant inconscient després d’una mala caiguda a l’aigua
  • CA

L’última prova a Supervivientes ha tornat a colpir els teleespectadors. Els concursants s’enfrontaven a un desafiament que ha fet patir molt a l’audiència, que observava com es posaven en perill. Olga Moreno i Melyssa havien de pujar a un aparell giratori i quedar-se penjades de la roda. El problema? Que Melyssa queia al mar bruscament i es feia un fort cop al pit que la deixava inconscient.

La presentadora demanava ajuda mèdica per a ella urgentment i el programa tallava la connexió. Després d’uns minuts molt angoixants, la jove reapareixia davant les càmeres per tranquil·litzar la seva família: “Ja estic bé, no us preocupeu. He caigut a l’aigua i m’he quedat sense respiració per culpa del cop que m’he fet al pit. Ara em sento cansada, però recuperada”.

La seva companya, espantada en veure-la tan dèbil, decidia concedir-li la victòria. Melyssa, emocionada, li agraïa i reconeixia que aquesta prova la posa especialment nerviosa: “Estic obsessionada i no puc. És una cosa superior a mi i això m’angoixa”. Una situació preocupant que afortunadament ha quedat en un ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa