MónTerrassa
Sorteigs i gastronomia per a la festa pels 5 anys de Món Terrassa

Món Terrassa celebra el cinquè aniversari amb una gran festa popular a la plaça Vella i ho ha també amb sorteigs i donant suport a la gastronomia local. Aquest dissabte, 13 de novembre, des de les deu del matí i fins a les dues de la tarda, la cèntrica plaça acollirà un programa pensat perquè grans i petits en gaudeixin a parts iguals. S’hi podran veure actuacions de grups de cultura popular catalana i andalusa, hi haurà un concert de rap i també es podrà veure el procés d’un graffiti en directe.

Però a més a més de tots els espectacles, no seria una bona festa si no hi ha regals i la possibilitat de fer un bon àpat. Per aquest motiu, per agraïr la confiança amb Món Terrassa durant aquests 5 anys, s’han preparat dos grans sortejos pensats exclusivament per a les persones que vinguin a gaudir de manera presencial de la festa. Només caldrà acostar-se a la carpa de Món Terrassa instal·lada en un costat de la plaça Vella. Allà, a més de diferents productes de marxandatge, hi haurà dos plafons que contindran un codi QR. Cadascun d’ells oferirà la possibilitat de participar en un sorteig diferent. Per una banda, els establiments “Casanovas 1906” oferiran un fantàstic lot de productes frescos. Per l’altra, l’empresa Vermut Terrassa ha preparat un pack especial amb tot de productes.

I a més, no podria faltar la gastronomia, gràcies a la col·laboració de la plataforma de comunicació Tastal. Els bars-restaurants de la plaça Vella també se sumen a la festa i faran un pack especial “vermut Món Terrassa”. Es tracta dels establiments: Café Central, Nou Ìtaca, Cistelleria, Àgora, Plaça Vella i Crep del Cremat, els quals oferiran als seus clients aquest “vermut Món Terrassa” per poder fer un aperitiu a preus econòmics mentre té lloc la gresca a la plaça. Només cal que us acosteu als establiments i demaneu per aquesta opció (cada bar ha preparat un menú diferent).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa