MónTerrassa
Món Terrassa celebra el cinquè aniversari amb una gran festa a la plaça Vella
  • CA

Món Terrassa celebra el cinquè aniversari amb una gran festa popular a la plaça Vella. Serà el 13 de novembre vinent, dissabte, de deu del matí a dues de la tarda. Món Terrassa s’ha consolidat com a mitjà de referència, amb audiències com les de setembre, de 200.000 navegadors únics (equivalents als lectors dels diaris de paper).

La festa popular del 13 de novembre és un agraïment a tota la ciutadania que ens ha fet confiança, i que ens segueix a través de diferents i dispositius. I que coneix el pols de la ciutat, el que passa al municipi i als pobles de la comarca a través de la web i de les diferents xarxes socials (Twitter, Instagram, Facebook, Telegram).

Món Terrassa està obert 24 hores al dia 365 dies a l’any, i té la seva redacció a la Plaça Vella, 10, tercer pis, seu també del grup editorial El Món, un dels més potents del país.

A les plataformes socials on és present el diari digital, ja se superen els 81.000 seguidors, comptant amb la comunitat més nombrosa i també la més activa i participativa a les xarxes socials dels diaris de la ciutat (Instagram, Facebook, Twitter, Telegram i YouTube). Una aposta clara i amb resultats per adaptar les notícies al format de més adient de cada xarxa social.

Un altre punt fort i iniciativa d’èxit són els sortejos que s’han fet a les xarxes socials al llarg de tot aquest temps, com per exemple la nit d’hotel més sopar al Don Cándido, el de roba esportiva de la marca Munich, el d’aliments fet amb Bonpreu o el darrer amb dues caixes smartbox d’experiències gentilesa de Fabra Finques. Diversitat i varietat per arribar a tota la ciutadania.

En l’àmbit purament periodístic, Món Terrassa ha preparat durant els mesos d’octubre i novembre diversos reportatges i entrevistes. El mitjà ha escollit un gran tema (un per cada any) que ha marcat la ciutat en aquests cinc anys de celebració. D’aquesta manera, s’ha aprofundit en què va significar el registre a Unipost, el 2017, per a Terrassa i per al procés català; la municipalització de l’aigua amb la creació de l’empresa Taigua (2018); el fenòmen de Tot per Terrassa amb la victòria a les eleccions municipals de 2019; les conseqüències de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 (2020); i l’aposta per una Terrassa més sostenible i verda, amb l’anomenada Revolució Verda, i la situació actual de l’agricultura i la pagesia a la nostra ciutat (2021).

Programa de la festa del 13 de novembre a la plaça Vella

10.00-10-20. Bastoners de Terrassa (al mig de la plaça Vella)

10.20-11-10. Drac de Terrassa (al mig de la plaça Vella). Ens oferiran corrandes, la Dansa del Drac Gran i la Dansa del Drac Infantil.

11.10-11.30. Parlaments (a dalt de l’escenari fix)

11.30-12.20. Coordinadora de Entidades Andaluzas de Terrassa

Coros rocieros (a sota de l’escenari fix de la plaça Vella) i Grups de ball andalús (tarima-escenari al costat de la Catedral del Sant Esperit)

Coro Ntra. Sra. de las Mercedes del C.C.A. Alcalá la Real y comarca
Cuadro de baile flamenco Aben-zaide del C.C.A. Alcalá la Real
Corazones Flamencos del C.A.N.C (Centro Andaluz Nueva Carteya)

Coro: Alma Catalana (pasodoble) y popurrí de sevillanas
Corazones Flamencos:
-sevillanas
-contrastes flamencos
Coro: A mi manera (rumba)
Aben-Zaide: tarantosCoro y Cuadro de baile Aben-Zaide: Suspiros de mujer (sevillanas)

12.20-12.40. Esbart Egarenc (al mig de la plaça Vella). Ens oferiran gitanes de rubí (fragment), l’espunyolet i galop de panderetes.

12.40-13.00. Sardanes amb AMUNT I CRITS

13.00-13-20. Minyons de Terrassa. Ens aixecaran un pilar.

13.20. Grup de rap Revolusonats.

Tot el matí

Carpa informativa de Món Terrassa

El·laboració en directe d’un grafit de 7×2 metres (escenari fix)

Speeaker: Oriol Carreras

Parlaments de:

Un representant de l’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa: Jennifer Ramírez

Joan Manel Oller, director de Món Terrassa

Domènec Ferran, exdirector del Museu de Terrassa, Capgròs de l’Any, Terrassenc de l’Any i una de les “alma mater” del Carnestoltes

El programa més andalús, un a un

Coro Ntra. Sra. de las Mercedes del C.C.A. Alcalá la Real y comarca
Cuadro de baile flamenco Aben-zaide del C.C.A. Alcalá la Real
Corazones Flamencos del C.A.N.C (Centro Andaluz Nueva Carteya)

Actuació:
Coro: Alma Catalana (pasodoble) y popurrí de sevillanas
Corazones Flamencos:
-sevillanas
-contrastes flamencos
Coro: A mi manera (rumba)
Aben-Zaide: tarantosCoro y Cuadro de baile Aben-Zaide: Suspiros de mujer (sevillanas)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa