MónTerrassa
Sorteig de les persones que seran membres dels Consells de Districte
  • CA

Dia: 19 de setembre

Hora: 12 h

Lloc: Sala de Govern. Ajuntament de Terrassa (Raval de Montserrat, 14-16)

El regidor d’Estructura Territorial, Districtes i Equipaments, Noel Duque, presidirà demà el sorteig de les persones que seran membres dels Consells Municipals de Districte durant aquest mandat. L’acte tindrà lloc a les 12 h a la Sala de Govern. El sorteig de demà determinarà per a cada barri dues persones, un home i una dona majors de 16 anys i empadronades al barri. Una de les dues persones serà titular i l’altra, suplent.

A mig mandat, els papers s’intercanviaran. El resultat del sorteig, que serà públic, es notificarà posteriorment a les persones que hagin estat designades. Els Consells Municipals de Districte són els òrgans representatius de participació territorial de l’Ajuntament de Terrassa, amb funcions deliberatives i propositives.

El plenari del Consell aplega, entre altres membres, representants dels grups polítics municipals, de les entitats del territori i, des de l’aprovació de l’actual Reglament de Participació Ciutadana el 2016, una persona de cada barri a títol individual (sense representar cap entitat). L’objectiu dels Consells Municipals de Districte és impulsar i desenvolupar la participació en aquests territoris amb la finalitat d’apropar la gestió municipal i la ciutadania i vetllar per una política municipal que millori la qualitat de vida dels veïns i les veïnes del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa