MónTerrassa
S’obre el termini de presentació de sol·licituds per accedir a ajuts econòmics per a activitats d’estiu
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa obre avui la convocatòria de sol·licitud d’ajuts econòmics per a la inscripció d’infants i joves a les diferents activitats d’estiu que s’organitzin a la ciutat durant els mesos en què no hi ha escola. Aquest any, amb l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats i de respondre a l’interès de cada infant, adolescent i jove, es podran finançar activitats que s’organitzin durant les vacances d’estiu tant en el món del lleure, com activitats esportives, culturals, musicals, artístiques, tecnològiques i educatives.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 9 al 23 d’abril, ambdós inclosos. Aquesta convocatòria pública permetrà la sol·licitud d’ajut econòmic, tant pel cost de la inscripció a l’activitat d’estiu, com per la despesa del servei de menjador de l’activitat on s’hagi inscrit l’infant o adolescent. La sol·licitud s’haurà de presentar per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa. Per a aquelles persones que no disposin de mitjans informàtics propis o dels coneixements necessaris per fer el tràmit en línia de manera autònoma, podran sol·licitar cita prèvia als Punts d’Orientació Social on rebran el suport per tramitar-ho. Per a la concessió d’aquests ajuts, els Serveis Socials municipals han treballat en l’actualització del llindar econòmic, així com en una baremació de situacions d’especial vulnerabilitat, que guanyi en rigor i en criteris objectius.

Aquests canvis van en línia de l’aprovació del nou Reglament municipal de prestacions socials de caràcter econòmic, que vol donar resposta a una gestió de les prestacions socials i de la cobertura de necessitats bàsiques des de la perspectiva de dret i dels principis d’accessibilitat i d’autonomia de la ciutadania.

La sol·licitud s’ha de presentar de manera telemàtica a través del formulari disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa, seguint les instruccions indicades al portal de tràmits municipal i adjuntant la documentació que s’hi especifica: https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=8010

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa