MónTerrassa
POSPOSAT Sirenes d’avís a la població per risc químic sonaran a Terrassa
  • CA

El proper dijous 24 d’octubre al matí havia de tenir lloc la segona prova de sirenes d’avís a la població per risc químic del 2019. Durant la prova, havien de sonar 89 sirenes instal·lades a 39 municipis de Catalunya. La prova s’ha posposat i ja s’avisarà de la nova data.

La prova es duu a terme per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans en coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d’emergència.

Els municipis on sonaran les sirenes són els següents, per ordre alfabètic:

Abrera, Barcelona (Port de Barcelona i Zona Franca), Canovelles, Castellbisbal, Castellgalí, Constantí, Cornellà de Llobregat, el Morell, el Prat de Llobregat, els Garidells, els Pallaresos, Esparreguera, Flix, Granollers, Gualba, l’Hospitalet de Llobregat, la Canonja, la Pobla de Mafumet, Les, Martorell, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Perafort, Puig-reig, Riells i Viabrea, Salou, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Celoni, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç de Castellet, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Viladecans, Vilallonga del Camp i Vila-seca.

A Terrassa sonaran a les 10 del matí. Les sirenes se sentiran a part del barri de Can Parellada i de la zona Industrial de Santa Margarida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa