MónTerrassa
La Síndica exigeix respostes a l’Ajuntament per una consulta a Can Boada
  • CA

La Síndica de Greuges de Terrassa ha demanat a l’Ajuntament que doni una resposta a l’actuació d’ofici que va presentar fa més d’un any respecte els canvis de mobilitat a Can Boada. En l’actuació d’ofici, presentada el 22 d’octubre de 2021, es recomanava a l’Ajuntament que convoqués una consulta perquè els veïns dels barri votessin si mantenir o revertir els canvis de sentit de circulació i els nous contenidors, però mai no es va rebre una resposta escrita.

Aquesta petició ve donada per la queixa presentada en nom del col·lectiu de veïns afectats de Can Boada, que denuncien que fa gairebé dos anys que esperen la promesa dels camions de càrrega lateral esquerra per tal de poder tornar al sentit de la circulació habitual del barri.

Exigeix una resposta per votar o no si Can Boada vol els nous contenidors

El grup va traslladar a la Síndica fa un any que la millor solució era una consulta, i la Síndica va emetre l’actuació d’ofici, però després de dos mesos -termini per comunicar si accepta o no la recomanació feta per la Síndica- no es va rebre una resposta.

Ara, la Síndica ha traslladat la resolució de la queixa a l’Ajuntament, que haurà de comunicar expressament, en el termini de 2 mesos des de la notificació de la resolució, si accepta o no fer una consulta a Can Boada, d’acord amb allò que es disposa en l’art. 19.3 del Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Terrassa.

L’espera dels camions de càrrega lateral esquerra

Segons apunta la Síndica, l’alcalde Jordi Ballart li ha manifestat de paraula que de moment no està previst la recuperació del sentit ni la compra de camions de recollida lateral per l’esquerra, però ha demanat que li traslladin el posicionament del Consistori per escrit, a més d’elaborar i presentar un informe justificatiu mitjançant escrit sobre els fets objecte de greuge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa