MónTerrassa
S’esperen ruixats d’intensitat entre feble i moderada
  • CA

S’esperen ruixats d’intensitat entre feble i moderada a qualsevol indret. Malgrat tot, a partir de la tarda els més intensos es concentraran al Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central. A més, al vespre aniran acompanyats de tempesta al nord-oest. S’acumularan quantitats entre inapreciables i minses en general, si bé al quadrant nord-oest seran poc abundants i localment abundants. La cota de neu passarà dels 2.200 als 2.800 metres.

El cel estarà cobert o molt ennuvolat fins a mig matí. A partir d’aleshores s’obriran clarianes progressivament d’oest a est i quedarà romandrà entre mig i molt ennuvolat en general amb intervals de cobert, tret de les Terres de l’Ebre on la nuvolositat serà menys abundant i compacta. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada al vessant sud del Pirineu i Prepirineu.

La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta tot i que a punts de Ponent podrà ser lleugerament més alta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa