MónTerrassa
Nou concurs d’aprenents del Gremi de la Fusta
  • CA
Autoritats amb els finalistes del concurs del 2017 del Gremi de la Fusta | Aj. Terrassa

El Gremi de la Fusta celebra aquest dimecres 13 de març la 18ª edició del concurs d’aprenents. De les 9h a les 14h, al Taller de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa. El Gremi de la Fusta continua impulsant i apostant per la promoció dels oficis entre el jovent. Per estimular les escoles d’aprenents i els mateixos alumnes, el Gremi organitza per divuitena vegada consecutiva aquest concurs d’àmbit català.

Els alumnes que concursin hauran de fer un treball proposat en el mateix moment de començar, ja que el jurat avaluarà el potencial de cada alumne/a. Els concursants tindran a la seva disposició el material i les eines necessàries i disposaran de tres hores per fer el seu treball. Posteriorment es farà una roda de premsa per comunicar oficialment els guanyadors als quals se’ls lliurarà un primer premi (150 €), un segon (90 €) i un tercer (50 €). El concurs d’aprenents pretén motivar i dignificar aquests oficis que es troben poc valorats entre els nostres joves.

D’altra banda, el dijous 21 de març, a les 18h, es lliuraran a l’Aula Magna de la Cecot els premis de la 5ª edició del concurs de disseny en fusta Jordi Amat. L’objectiu del Premi Jordi Amat és el de posar en relleu, donar projecció i reconèixer la tasca i projectes dels professionals de l’arquitectura i del disseny de tot Catalunya, així com dels professionals de la fusta.

La dotació econòmica total d’aquesta cinquena edició del Concurs és de 3.100€ distribuïda de la manera següent: un primer premi de 1.500€ que patrocina l’Ajuntament de Terrassa. El segon premi consta de 1.000€ que patrocina Financiera Maderera (Finsa), i pel que fa al tercer premi està dotat de 600€ i està patrocinat per Cecot. El Gremi de la fusta és una organització empresarial d’àmbit comarcal, vinculada a la patronal Cecot, que agrupa un centenar d’empreses del sector de la fusta bàsicament de l’àrea del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa