MónTerrassa
Sàmper s’incorpora al Consell assessor del Tribunal Arbitral de Barcelona

L’exconseller d’Interior, el terrassenc Miquel Sàmper, s’ha incorporat al Consell assessor del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB). Segons ha informat en un comunicat l’òrgan jurídic, s’han realitzat diversos fitxatges aquesta setmana. A més de l’exregidor de l’Ajuntament de Terrassa amb el grup municipal de Junts, s’hi sumen Encarna Roca, exmagistrada del Suprem i del Consistitucional, i Emma Gumbert, vicepresidenta de Pimec.

D’aquesta manera, el TAB assegura que inicia “una nova etapa”, encetada amb l’arribada al càrrec de presidència de Frederic Munné, i amb una junta directiva renovada. Munné ha valorat que “és un orgull que juristes d’aquest prestigi i reputació professional” s’incorporin a l’òrgan consultin.

El president ha explicat que “aquest mandat volem potenciar la cultura arbitral i de resolució alternativa dels conflictes, i estic convençut que ho aconseguirem comptant amb l’experiència i dedicació de tots els membres del TAB i de l’òrgan assessor”.

A més de les tres recents incorporacions, ja formaven part del consell assessor els juristes Jordi Gosalves, Anna Gener, Francisco Armas, Helena de Felipe, Nuria Chinchilla i Esther Giménez-Salinas.

Currículum de càrrecs públics

Miquel Sàmper (Terrassa, 1966) va ser conseller d’Interior de la Generalitat, i abans, regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa amb el grup de Junts. Advocat i degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, també ha estat president del Consell de l’Advocacia Catalana (Cicac) i adjunt a la presidència del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE).

A més, ara fa uns dies, el Govern de la Generalitat de Catalunya el va nomenar membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya, l’òrgan consultiu de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals. No és l’únic terrassenc que s’ha incorporat recentment a l’administració pública, ja que també ha estat nomenat Pere Soler com a nou director general de l’Autoritat Catalana de la Competència.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa