MónTerrassa
MútuaTerrassa i CST, reconeguts als Premis IQVIA TOP20
  • CA

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa han estat reconeguts als Premis IQVIA TOP20. La cerimònia de la XXIIIa edició d’aquests prestigiosos guardons en l’àmbit sanitari s’ha dut a terme aquest dimarts, dia 29 de novembre, a Madrid. La 23a edició dels IQVIA ha comptat amb una participació rècord. En total, 151 centres sanitaris, tant públic com privats, d’arreu de l’estat espanyol han participat de manera voluntària i gratuïta en les diferents categories. Els guardons estaven distribuïts en vuit àrees clíniques i hi havia un reconeixement a la gestió hospitalària global.

Tres premis per Mútua i 2 pel CST

MútuaTerrassa arribava a la gran gala de lliurament amb quatre nominacions sota el braç i ha tornat cap a casa amb tres dels guardons als quals aspirava. Així, ha estat reconeguda amb els Premis IQVIATOP20 en les àrees de la Dona i Respiratòria, i amb el Premi IQVIATOP20 en Gestió Hospitalària Global. Des de l’empresa subratllen que aquest darrer reconeixement a la Gestió Hospitalària és “el més preuat dels premis ja que inclou totes les àrees assistencials de l’hospital”. D’altra banda, també han volgut ressaltar que l’Àrea de Traumatologia ha resultat finalista.

Els premis de MútuaTerrassa han estat recollits in situ pel doctor Marc Matarodona, cap de l’Àrea de Qualitat Assistencial i Seguretat del Pacient, i subratllen que es posa en valor “la qualitat assistencial de les àrees clíniques i l’eficiència econòmica de la gestió hospitalària global, a partir de les dades que registren i publiquen els diferents centres”.

Pel que fa al CST ha estat doblement guardonat en aquesta XXIIIa edició en la categoria de Gestió Hospitalària Global i en la d’Àrea de la Dona. El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat guardonat en vàries ocasions i enguany Antònia Olivares, responsable de l’Oficina Jurídica del CST, ha estat l’encarregada d’assistir en el lliurament de guardons i recollir els dos premis. Des de l’entitat afirmen que aquests dos guardons “evidencien el compromís de l’organització amb l’excel·lència i mostren l’alt nivell de tots els seus professionals”.

Amb més de vint anys d’història, TOP20 és el programa d’avaluació hospitalària degà a Europa. Al llargs dels anys, més de 250 hospitals espanyols han participat en aquest programa que celebra els patrons de bona pràctica i reconeix públicament als hospitals amb el millor balanç de resultats en base a dades objectives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa