MónTerrassa
MútuaTerrassa dona la benvinguda als nous residents

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa ha donat la benvinguda als nous residents. Són un total de 62 els que enguany s’han decantat per l’entitat (tant l’Hospital Universitari MútuaTerrassa com l’Atenció Primària) per a desenvolupar-hi la seva formació sanitària. En aquest sentit, s’han omplert el total de places s’oferien.

Igual que en anys anteriors, són 23 les especialitats acreditades i 3 les unitats docents multiprofessionals en les quals començaran a adquirir la seva experiència professional. L’esmentat període formatiu serà d’entre 4 i 5 anys -en funció de l’especialitat- i en el cas de les llevadores, del programa especialitzat en infermeria de salut mental i d’infermeria d’atenció familiar i comunitària, el termini formatiu serà de 2 anys.

Millorar la integració i cohesió grupal

Després de les circumstàncies sobrevingudes per la pandèmia de la Covid-19, l’any passat ja es va recuperar el format presencial propi d’aquest acte i en el transcurs dels darrers dos dies s’ha celebrat novament a l’Edifici Docent de l’entitat. En aquest sentit, dilluns 22 de maig, la Dra. Montse Llordés, cap d’Estudis de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa va donar la benvinguda als 20 residents que van optar per l’Atenció Familiar i Comunitària. Plegats van visualitzar un audiovisual de presentació dels diferents Centres d’Atenció Primària (CAP) amb el propòsit de poder efectuar l’elecció del centre on duran a terme la seva residència.

Aquest dimarts ha estat el torn dels 42 residents que han escollit la Formació Sanitària Especialitzada a l’HUMT. En aquest cas, la benvinguda ha anat a càrrec de la Dra. Yolanda Cuesta, gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, el Dr. Alejandro de la Sierra, director de Docència de l’HUMT, el Dr. Baltasar Sánchez, cap d’Estudis de Formació Sanitària Especialitzada de l’HUMT i la mateixa Dra. Llordés.

Acte seguit han intervingut residents representants de diferents especialitats amb l’objectiu de donar-los la benvinguda i encoratjar-los per aquest nou període professional de la residència i plegats han dut a terme dues de dinàmiques de grup amb la voluntat de millorar la integració i cohesió grupal. Aquesta setmana realitzaran la formació d’acollida i se’ls hi proporcionarà la informació relativa a l’itinerari formatiu, la guia de la Unitat Docent o la de supervisió d’Urgències, entre d’altres.

Residents Atenció Familiar i Comunitària de MútuaTerrassa | MT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa