MónTerrassa
La incidència els darrers set dies baixa de 200 casos a Terrassa
  • CA

La incidència acumulada en els darrers 7 dies disminueix fins a menys de 200 casos positius a Terrassa, concretament a 198 casos. Això son gairebé 150 punts més que fa una setmana, segons dades del Departament de Salut actualitzat a 14 de juliol. Això es tradueix en que, en 7 dies, s’han detectat 198 nous positius per cada 100.00 habitants a la ciutat.

Pel que fa al risc de rebrot, també cau fins a 416 punts, mentre que la setmana passada es trobada a 486 punts. Malgrat el descens, Terrassa continua en un estat de risc de rebrot elevat, ja que per sobre de 100 es considera un risc de rebrot molt alt. La velocitat de reproducció pateix un petit repunt i se situa a 0’97. Tot i així continua mantenint-se per sota d’1, el que es tradueix en que l’epidèmia disminueix.

Una cinquena part del tests fets son positius 

Pel que fa a la taxa de positivitat, cau fins a un 20,7%. Aquesta darrera setmana -del 7 al 14 de juliol- s’han realitzat un total de 2.128 proves per detectar el virus a la ciutat, de les quals 1.040 han estat PCRs i 1.141 han estat tests d’antígens. D’aquest total, 452 proves han donat un resultat positiu (un 20,7% del total).

80 pacients ingressats per Covid

Tot i que els indicadors sembla que vagin a la baixa, n’hi ha un que no millora: El nombre de pacients ingressats als centres hospitalaris de Terrassa continua mantenint-se a 80 pacients. Son tres pacients menys que la setmana anterior, però continua sent una xifra elevada.

Pel que fa a les defuncions, aquesta setmana s’han registrat un total de tres noves morts pel virus. Així doncs, el nombre de morts a la ciutat des de l’inici de la pandèmia el març de 2020 s’eleva a 709.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa