MónTerrassa
Ferran Garcia Cardona, nou gerent del Consorci Sanitari de Terrassa

El Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa ha acordat nomenar el Dr. Ferran Garcia Cardona com a nou director gerent de la institució, per unanimitat de les dues entitats que hi són representades, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Terrassa, en la sessió celebrada aquest dilluns, dia 13 de febrer.

Ferran Garcia és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. D’entre la seva formació especialitzada té un màster en economia de la salut i gestió sanitària i un màster en direcció d’institucions sanitàries.

Bona part de la seva carrera professional com a gestor s’ha desenvolupat al Servei Català de la Salut. Entre d’altres càrrecs, del 2005 al 2007 fou director de Sector de l’Hospitalet-Baix Llobregat Centre, Fontsanta i el Prat. Posteriorment, va ser nomenat director de gestió de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) càrrec que va ocupar fins el 2010. En aquesta data va ser nomenat director de l’ICO. El novembre de 2011 va passar a assumir la gerència del Consorci Sanitari de l’Anoia fins a dia d’avui.

Pren el relleu d’Alfredo García, ara al CatSalut

Garcia pren el relleu d’Alfredo García Diaz, nomenat en aquest càrrec l’abril del 2016. Llicenciat en medicina i cirurgia, i especialitzat en medicina preventiva i salut pública, té un màster en economia i direcció d’empreses. A més, comptava amb experiència en un càrrec similar perquè havia estat director gerent de l’Hospital de Viladecans del 2001 al 2006, i havia assumit la direcció assistencial a la USP Institut Universitari Dexeus (2006-2008). Després havia estat subdirector de l’Hospital Universitari Bellvitge (2012-2015).

Ara fa uns mesos, García Díaz va ser nomenat pel Departament de Salut com a subdirector del Servei Català de Salut, amb l’objectiu d’assegurar la transversalitat dels projectes i actuacions del CatSalut a les polítiques del departament i el Pla de Salut 2021-2025. A més, de coordinar les quatre àrees directives, i liderar els canvis estratègics de l’organització i de l’oficina tècnica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a febrer 13, 2023 | 23:01
    Anònim febrer 13, 2023 | 23:01
    Un mes para una visita con tu medico... y lo premian con un nuevo cargo
  2. Icona del comentari de: Miquel a febrer 14, 2023 | 07:35
    Miquel febrer 14, 2023 | 07:35
    Ànims... Mireu com ha acabat el personal de l'Hospital d'Igualada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa