MónTerrassa
Els CAP del Consorci de Terrassa acullen tallers per combatre l’obesitat
  • CA

Els Centres d’Atenció Primària (CAP) del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) impartiran diversos tallers sobre com combatre de manera eficaç i saludable l’obesitat. A partir del dilluns, dia 10 d’octubre, es posen en funcionament les primeres formacions grupals d’obesitat adreçades a pacients de la comunitat, dins el Pla d’Enfortiment de l’Atenció Primària en nutrició.

El CAP Terrassa Nord impartirà la primera de les sessions, que tindran una durada prevista de 90 minuts. El programa consta de set tallers on participaran grups de 12 pacients d’entre 18 i 75 anys que han estat seleccionats en els centres d’atenció primària del CST de Terrassa, Rubí, Matadepera i Castellbisbal.

Consells per part de dues nutricionistes

Els tallers tenen com a objectiu promoure hàbits saludables, educar en l’alimentació saludable i augmentar l’activitat física. Estan pensants per combinar teoria i pràctiques de motivació, tractar les dificultats per canviar els hàbits alimentaris, aprendre a anar a comprar, planificar els menús i aprendre les tècniques del “batch cooking” (planificar el nostre menú setmanal cuinant tots els àpats en un sol dia), entre d’altres.

Les sessions seran conduïdes per Cintia Aneas i Cristina Pérez, nutricionistes del CST, que seran les encarregades de dur a terme el Programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties.

Xerrada sobre lactància materna

D’altra banda, el pròxim dimarts dia 11 d’octubre, a les sis de la tarda, la Biblioteca del Districte 2 de Terrassa acollirà una xerrada sobre lactància materna. És un acte destinat a públic adult i porta per nom: “Lactància materna: compartim experiències i recursos”. Anirà a càrrec de la pediatra Marina Fenoy i la infermera Laura Enguix, del Servei de Pediatria del CAP Terrassa Est, gestionat pel mateix Consorci Sanitari. La xerrada tindrà una durada de 90 minuts, aproximadament, i cal inscripció prèvia ja que les places son limitades. Per poder participar-hi s’ha d’enviar un correu a [email protected] o bé fer una trucada al telèfon 937 869 162

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa