MónTerrassa
Salut obre nous punts de vacunació per a l’alumnat de la UPC a Terrassa

El Departament de Salut obre aquesta setmana nous punts de vacunació sense cita prèvia als campus de les universitats de Terrassa i de Sant Cugat del Vallès, amb l’objectiu d’augmentar el percentatge de la població universitària vacunada. En aquests punts s’hi podran vacunar sense cita totes les persones de la comunitat universitària no vacunades o pendents d’una segona dosi, però també hi podran anar la població que visqui a prop de la zona si ho desitja.

Des d’un comunicat de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), destaquen que la implicació d’aquesta franja d’edat és “fonamental per tal d’arribar a la immunitat de grup, minimitzar els efectes de la pandèmia i iniciar el curs acadèmic amb més seguretat”. Amb aquests mateixos objectius, el Departament d’Universitats i Recerca i el Departament de Salut van iniciar aquest estiu una campanya conjunta per incentivar la vacunació dels universitaris amb la voluntat que “la major part de la comunitat disposi de la pauta completa de cara al curs 2021-2022 i garantir així la màxima presencialitat als campus”, fixada fins al 70% segons el Pla sectorial aprovat pel PROCICAT, informen en el comunicat.

En aquests nous punts de vacunació s’hi administrarà la vacuna Pfizer i aquelles persones que vagin a vacunar-se han de portar la targeta sanitària o algun document que els identifiqui (DNI, NIE o passaport). Aquesta acció compta amb professionals de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Punts nous de vacunació a Terrassa:

Els dies 21 i 28 de setembre al Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya, situat al carrer de Colom, 2, de 12:00h a 17:00h. La vacunació va adreçada als estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) i del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM).

El dia 23 de setembre al CAP Sant Llàtzer de 13:30h a les 15:30h. Vacunació adreçada als estudiants de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT).

Punts nous de vacunació a Sant Cugat del Vallès:

El dia 22 de setembre a les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, a l’aula 03 de la planta baixa, de 12:00h a 16:00h.

Els dies 23 i 29 de setembre al Campus ESADE Sant Cugat, de la Universitat Ramon Llull, a les aules 014, 015 i 016 de l’Edifici Docent, de 12:00h a 16:00h. 

El dia 27 de setembre al Campus de Sant Cugat de la Universitat Politècnica de Catalunya, de 12:00h a 16:00h. Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV), al vestíbul de la primera planta, davant de la sala d’actes.

El dia 29 de setembre al Campus Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya, a la planta -2, gimnàs número 2, de 12:00h a 16:00h. 

A més, cal recordar que des del 8 de setembre al Vallès Occidental hi ha obert un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona. Està ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica. Els horaris de vacunació són de dilluns a dijous, de 13:00h a 19:00h, i els divendres, de 9:00h a 13:00h. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa