MónTerrassa
Ruta gastronòmica Vermouth Dos Déu a Terrassa i Matadepera
  • CA

Vermouth Dos Déus, en col·laboració amb Tastal.cat i el suport de l’ajuntament de Terrassa, ha presentat la nova ruta gastronòmica, que començarà el divendres 23 de setembre i es perllongarà fins al diumenge 23 d’octubre. El vermut ha tornat a posar-se de moda.

Restaurants i establiments de Terrassa i Matadapera participants serviran degustacions en forma de tapa, plats i menús

Durant aquest mes, els restaurants i establiments de Terrassa i Matadapera participants serviran degustacions en forma de tapa, plats i menús acompanyats de la gamma Vermouth Dos Déus Origins, que consta de tres varietats: el blanc sec (dry white reserve), el blanc dolç (sweet white) o el negre reserva (red reserve).

Vermouth Dos Déus ha fet una aposta decidida per la gastronomia i per donar a conèixer a aquells establiments de la ciutat la varietat dels vermuts Dos Déus, aromàtics i ben equilibrats, per tal d’estimular la creativitat gastronòmica i abraçar la gran labor que estan duent a terme els restauradors d’aquestes dues localitats.

Es podran trobar en els locals de la ruta des de tapes on s’utilitza com a ingredient el vermut, menús o plats maridats amb alguna de les varietats Dos Déus Origins, fins a còctels i postres elaborats amb els vermuts. Es pretén que els consumidors obtinguin una experiència gastronòmica al voltant dels vermuts Dos Déus i coneguin la versatilitat del vermut tant en gastronomia com a la cocteleria.

Establiments participants

Al Panino, el grup Cafè Central, Cal Tonyina, Dlokos, Dot – Sant Jordi, El 9 ítaca, El Café de l’Aula, Gardela, Juaner’s, L’Artesanna, L’Indret, L’Olivera, La Cistelleria, La Gurmeteria, La Revolta, La Xicra, Les Forcas, Mesón Las 4 esquinas, Nou Gaudí, Safrà, Santa Cereza, Syrah Terrassa, Taller dels Silencis, Tecavins, Vins i tapes, Yummy Pastisseria, Zurito de Terrassa i El Casal de
Cultura de Matadepera.

L’actualitat i les novetats es podran consultar a l’Instagram @tastal.cat i @prioratlab, @vermouthdosdeus i https://tastal.cat/ruta- gastronomica/primera-ruta-gastronomica-de-dos-deus/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa