MónTerrassa
Rua musical i teatre per celebrar el Dia dels Drets Humans a Terrassa
  • CA

Cada 10 de desembre l’Ajuntament de Terrassa commemora el Dia dels Drets Humans, que recorda l’aprovació de la Declaració dels Drets Humans a l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1948.

Enguany es farà una rua, que s’iniciarà a la Plaça dels Drets Humans i finalitzarà a la plaça de Maragall (Teatre Principal) a les 19h i amenitzada per grup musical Dakka Marrakchia. Durant la rua es llegiran diferents articles de la Declaració Universal dels Drets Humans, a càrrec de representants de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa, la plataforma d’entitats Espai Drets, la comunitat musulmana de Terrassa, o la FAVT, entre d’altres. Els articles es llegiran en català, castellà i altres llengües que actualment es parlen a la ciutat, com el darija o el wolof.

Un cop s’arribi al Teatre Principal, cap a les 20h, es representarà l’obra de teatre ‘Quins drets tinc?’, protagonitzada per l’alumnat de Batxillerat Escènic de l’Institut Torre del Palau de Terrassa. El mateix alumnat ha estat l’encarregat del disseny de l’espectacle a partir del seu propi procés de reflexió sobre els drets. L’acte és obert a tota la ciutadania.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa