MónTerrassa
El Rotary Terrassa ajuda la gent gran que està sola a casa
  • CA
dd
d | dd

!--akiadsense-->

El Rotary de Terrassa participa en un projecte solidari distrital (districtes 2201,2202 i 2203) per tal de donar resposta a la solitud de moltes persones grans que han de passar aquest confinament a casa. Porta per nom: “Responem contra la solitud”.

El projecte consisteix en l’assistència telefònica a persones que viuen soles durant el període de confinament produït per la pandèmia del coronavirus COVID-19. Rotary posarà a disposició d’aquestes persones un número de telèfon 93 595 37 22 on voluntaris rotaris qualificats podran escoltar-les i donar acompanyament per combatre la solitud.

El servei també es podrà utilitzar per obtenir informació sobre contactes locals, centres de salut, serveis socials de l’ajuntament, etc. Els voluntaris participants en el projecte rebran formació específica per poder atendre, de la millor manera possible, en una situació d’emergència como l’actual.

Carme Espí, presidenta del club indica que “diversos socis del club de Terrassa ja s’han apuntat com a voluntaris en aquest servei demostrant l’esperit solidaria de l’entitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa