MónTerrassa
Rosa Benito, sense pietat contra ‘Sálvame’: “Han intentat destruir la meva filla i han estat anys mofant-se d’ella”
  • CA

La incorporació de Rocío Carrasco a la plantilla de Sálvame ha donat ales a tota la família per comentar què els hi sembla. Una de les més crítiques ha estat Rosa Benito, l’exdona del seu tiet Amador. Les seves primeres declaracions al respecte? “És important treballar, però espero que treballem tots. Si me la trobo pels passadissos? Li diria hola”. Molts la van criticar per aquesta reacció, el que l’ha forçat a explicar-me: “La meva neboda em coneix i sap que sóc de la broma. No tinc maldat ni mala bava. Estic en un moment molt maco de la meva vida, de fet”.

“El que vaig dir de treballem tots no ho vaig dir per Rocío, ja que crec que ella no em vetarà. Em referia, més aviat, a la productora en la que ara treballa. Jo treballava allà abans i bé… No oblido com van tractar a la meva filla Rosario. Ella també té dret a treballar i en aquell programa han intentat trepitjar-la i destrossar-la. Mai no l’han deixat cantar allà i això que ella és una artista molt gran amb tres fills. Ja no els hi tinc por i ara que em critiquin, perquè prou els he patit ja”, etzibava.

I afegia: “Això no és humanitat. Aquí hem de treballar tots i no només Rocío Carrasco. A la meva filla li han dit de tot durant anys i s’han mofat d’ella. Ja no m’importa, però espero que no em busquin perquè em poden trobar”. Unes paraules que de ben segur que tenen resposta a Sálvame.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa