MónTerrassa
Rètols lluminosos amb les lletres Terrassa per fer orgull de ciutat
  • CA

Terrassa vol mostrar que és una ciutat orgullosa de com és aprofitant la campanya de Nadal, i ho farà a través de grans rètols lluminosos amb les lletres de “Terrassa” ubicats en punts estratègics de la ciutat. És un dels objectius del govern de Tot per Terrassa i ERC, contribuir i avivar el sentiment de pertinença i fer que tots els terrassencs i terrassenques no tinguin manies a donar a conèixer on viuen i d’on són. Per això, aquest 2021 s’ha decidit ampliar la iniciativa que es va iniciar l’any passat i col·locar fins a set rètols a diferents indrets, cinc més que l’any passat.

Aquest va ser un dels elements que van cridar més l’atenció i que esperen que enguany tornin a tenir bona acceptació. Un dels que va ser més objecte de fotografies a les xarxes va ser l’ubicat a la Masia Freixa, per la postal que oferia. Aquest es mantindrà. També ho farà el de la Rambleta del Pare Alegre, per donar la benvinguda als vehicles que entrin a la ciutat des de l’autopista C-58. Els altres cinc rètols estaran ubicats als següents llocs (aquesta és la previsió, poden haver-hi modificacions a posteriori per ajustar-se millor al lloc i barri): un al sector Montserrat-Torre-sana, a prop dels centres comercials i de camí a l’estació de Renfe Terrassa Est. Un altre es trobarà al barri de Sant Llorenç, i pretén ser visible per aquells conductors que utilitzin la carretera d’entrada a la ciutat des de Castellar, o baixin des de Matadepera, via Atlètic Terrassa. El cinquè rètol lluminós es trobarà a la carretera de Matadepera, un altre dels punts d’accés (entrada i sortida) de la ciutat. El sisè es trobarà al barri de Roc Blanc, en un dels seus carrers més transitats. I el setè, està previst que s’ubiqui a l’avinguda de les Glòries Catalanes, al barri de Guadalhorce.

A més d’aquests rètols gegants, el guarniment es reforçar amb fins a 10 elements ornamentals en format 3D distribuïts en set emplaçaments de la ciutat i molt lligades al recorregut que es realitzaran els Trenets de barri. Cal afegir-hi els quatre elements instal·lats des de l’associació de comerciants TerrassaCentre, i que ja es poden veure en diferents punts del centre històric. Es tracta d’una caixa de regal a la plaça Vella, uns divertits rens a la plaça Salvador Espriu, una estrella al portal de Sant Roc i un arc gegant al passeig Comte d’Ègara. I per contribuir encara més a fer bo l’esperit nadalenc, hi haurà una desena de rètols lluminosos amb la frase “Bones Festes”. Tot plegat, s’afegeix als més de 700 punts de llum en els eixos comercials de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa