MónTerrassa
Quatre figures gegants il·luminaran el centre de Terrassa per Nadal

Els carrers del centre de la ciutat de Terrassa s’il·luminaran amb les esperades llums nadalenques per les festes de Nadal. Enguany però, hi haurà quatre elements de llums gegants que decoraran el centre per fer encara més especial el Nadal: una caixa de regal, uns divertits rens, una estrella i una bola. L’instal·lació d’aquestes peces innovadores ha estat organitzada per l’entitat Terrassa Centre, amb l’objectiu de fer brillar el centre de la ciutat com mai. Des de l’organització animen a tots els terrassencs i terrassenques a passejar per la zona i trobar aquests quatre elements nadalencs.

“Amb aquesta iniciativa volem que els nostres carrers respirin l’esperit més nadalenc alhora que encoratgen els ciutadans a passejar i consumir localment”, comuniquen des de l’organització. A més a més, les figures són les protagonistes d’un sorteig fotogràfic a la xarxa social d’Instagram de Terrassa Centre, on es podrà guanyar una targeta regal de 10€.

Aquest sorteig comença a partir del dissabte 27 de novembre, i simplement s’han de seguir quatre senzills passos per participar-hi: Fer-se una foto amb un dels quatre elements i penjar-la al mur del compte d’Instagram, afegir el hashtag #terrassacentrefanadal, mencionar o etiquetar a dos amics o amigues, i seguir el perfil de Terrassa Centre. Aquest sorteig estarà actiu fins el 9 de gener de 2022, i s’anunciaran 8 guanyadors el dilluns 10 de gener de 2022.

Amb aquesta iniciativa, l’entitat vol potenciar la compra local a les botigues de Terrassa Centre, així com fer més espacial el Nadal a la ciutat.

Més decoració de Nadal pel centre

Aquesta no és l’única decoració que tindrà el centre de la ciutat per Nadal. El centre comptarà amb les típiques i esperades llums nadalenques que il·luminaran els carrers com mai. A més a més, al Raval de Montserrat ja s’hi troba instal·lat l’arbre monumental de Nadal i a la Plaça Vella ja s’hi està preparant el pessebre d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa