MónTerrassa
Es reprèn el Bus Parc als parcs del Montseny i Sant Llorenç i l’Obac
sss

!--akiadsense-->

Aquest dissabte, 13 de juny, es reprèn el servei de transport col·lectiu Bus Parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i al Parc Natural del Montseny, amb motiu de l’entrada de la Regió sanitària Barcelona a la fase 2. Els horaris i preus d’aquestes línies son els mateixos que existien abans de la supressió temporal per l’estat d’emergència, mantenint-se a partir d’ara el servei els dissabtes, diumenges i festius de tot l’any.

Els bitllets per accedir tant al Parc Natural del Montseny des de Sant Celoni i Campis, com també els del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac des de Terrassa i Matadepera, són bitllets integrats que es poden adquirir en els dispensadors de les mateixes estacions de Sant Celoni, Terrassa i Matadepera.

Si s’accedeix en vehicle privat fins a les parades del Bus Parc, per a la línia del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, es recomana fer servir els aparcaments del Pla del Bonaire, a Terrassa, situat davant la caserna dels Mossos d’Esquadra, o el de les Pedritxes, a Matadepera, situat a la carretera BV-1221, km 5,5 / Aparcament Hoquei.

Per a les dues línies del Parc Natural del Montseny, per a les persones que vulguin arribar a Sant Celoni en vehicle privat i agafar des d’aquí els autobusos del parc, poden aparcar el vehicle a l’aparcament de La Forestal (C/ Olzinelles 35) o l’aparcament de la zona de lleure de Fogars de Montclús

Es recordarà als usuaris del límit de la regió sanitària i les mesures de protecció, sobretot l’ús obligatori de la mascareta. En cap cas es podrà excedir el límit d’usuaris d’acord amb els seients disponibles del vehicle en circulació. Un cop tot Catalunya entri en fase 3 es podrà canviar de regió sanitària i el Bus Parc, com abans de la pandèmia, serà una de les millors opcions per fer travesses pels dos parcs naturals.

Bus Parc Sant Llorenç del Munt i l’Obac

L’autobús del Parc Natural de Sant Llorenç té una freqüència de set serveis diaris en cada sentit fins al Coll d’Estenalles, tres dels quals arriben fins a Talamanca i Mura. El primer autobús surt de l’estació de Terrassa a les 8.30 h del matí i la darrera sortida des de Talamanca i Coll d’Estenalles és a les 17.30 h.

El servei del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, està gestionat per l’empresa Transports Generals d’Olesa, concessionària de la línia. Els bitllets senzills tenen un preu de 2,20 euros entre Terrassa/Matadepera fins al Coll d’Estenalles i de 3,10 euros fins a Mura i Talamanca. S’ofereix un bitllet combinat tren-bus per tal que els visitants puguin arribar a Terrassa amb Ferrocarrils de la Generalitat i allà agafar el servei de bus fins al parc. El preu d’aquest bitllet anada i tornada des de Barcelona és de 11,15 euros.

Bus Parc del Montseny

Al Parc Natural del Montseny s’ofereixen dues línies de bus des de l’estació de Rodalies de Sant Celoni, una fins a Santa Fe i l’altra fins a Fontmartina, amb una freqüència de cinc serveis diaris. El primer autobús surt de l’estació de Sant Celoni a les 8.10 h del matí i els darrers de tornada surten a les 17.25 h de Santa Fe i a les 18.00 h de Fontmartina.

El servei de bus al Parc Natural del Montseny està gestionat per l’empresa Sagalés, concessionària de la línia. Els bitllets senzills tenen un preu de 2,20 euros. El bitllet combinat tren-bus per tal que els visitants puguin arribar a Sant Celoni amb el tren de rodalies de Renfe i allà agafar el servei de bus fins al parc, té un preu per anada i tornada de 10,80 euros des de Barcelona, de 7 euros des de qualsevol estació del tram Granollers Centre – Maçanet-Massanes, i de 13,10 euros des de qualsevol estació del tram Girona – Sils.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa