MónTerrassa
Reobrir la piscina de Ca n’Anglada de Terrassa, mai més
  • CA

Amb l’arribada de l’estiu, s’inicia la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa. No fa pas tant, el barri de Ca n’Anglada disposava d’un equipament on els seus veïns podien anar a remullar-se. L’Ajuntament però va decidir clausuar-la.

Els motius per optar per aquesta opció van venir determinats “pel seu nivell baix d’utilització i per les importants actuacions de remodelació general necessàries per garantir el seu correcte funcionament, ja que hi havia pèrdues al vas i s’havia de remodelar la sala de màquines i part de les instal·lacions”, recorden des del govern, preguntats per Món Terrassa.

La seva reobertura sembla a dia d’avui impossible. “En el cas que es tornés a posar en funcionament, requeriria una inversió econòmica molt important, superior als 500 mil euros, a més de suportar el dèficit d’explotació del servei”, manifesten. A més, el govern argumenta que segons l’actual Pla d’Instal·lacions Esportives de Catalunya i el Pla d’Equipaments municipal vigent, la ciutat ja té “en el seu conjunt suficient làmina d’aigua de piscines descobertes d’estiu”, en part gràcies a l’existència d’una piscina central de gran magnitud com la de Vallparadís determina aquest fet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa