MónTerrassa
Renfe també recomana viatjar en silenci per evitar contagis als trens
  • CA

Renfe recomana viatjar en silenci en tots els vagons dels seus trens per minimitzar el risc de contagi de Covid-19 a través de les partícules que queden suspeses en l’aire al parlar, seguint les recomanacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). A més, fonts de Renfe han explicat que totes les seves estacions ja compten amb dispensadors de gel hidroalcohòlic per garantir les mesures d’higiene enfront del coronavirus.

La setmana passada Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va anunciar que crearà “vagons del silenci” als seus trens per reduir el risc d’encomanar al Covid-19, després que experts hagin alertat sobre la dispersió en aerosol de la saliva quan es parla en un espai tancat. Els nous vagons s’han d’estrenar aquest dilluns, segons va comunicat la companyia.

En un tuit recollit per Europa Press, l’ATM ha demanat viatjar en silenci a “al metro, el tramvia, el tren i el bus” com a mesura anti-Covid, perquè el transport públic sigui més segur. Transports Metropolitans de Barcelona ha suggerit genèricament als usuaris que evitin parlar mentre es desplacen en transports col·lectius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa