MónTerrassa
Racisme i homofòbia contra l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i la família

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha patit insults racistes i homòfobs contra ell a les xarxes socials, i la seva família, fills i company. Ha respost des del seu compte de Facebook i ha rebut el suport de desenes de ciutadans i ciutadanes de la capital egarenca. Jordi Ballart ha explicat que sovint es troba situacions semblants. I rebla que no pensa callar. En la caixa de comentaris se l’anima a denunciar els fets i a anar als Jutjats. També hi ha qui li recomana que no faci cas a qui li vol fer mal per fer mal, sense cap tipus d’argument.

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, amb Salvador Cot | Cristóbal Castro
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, amb Salvador Cot | Cristóbal Castro

Les acusacions dures que s’han fet contra l’alcalde Ballart

Des de les xarxes parlen d’una ciutat ocupada per gent procedent del Marroc, de marroquinització. Però tot va més enllà. “L’alcalde Ballart, a més a més de ser homosexual, té tres fills adoptius marroquins. Tots ben col·locats en “xiringuitos” del seu partit o a llocs on té influència, com el Consorci Sanitari de Terrassa i Sabadell. Una autèntica vergonya. Qui el voti en les eleccios municipals vinents seran còmplices de la islamització de la nostra ciutat”.

La resposta de l’alcalde a les xarxes socials

“No és el primer cop que rebo un missatge d’aquests, sinó que és molt habitual en el meu dia a dia, però aquest em sembla especialment desagradable perquè parla dels meus fills i filla. Que si m’estic fent una casa a Sant Cugat del Vallès, que si m’han vist als jutjats denunciant a la meva parella per maltractament, que si em donen el condol per quedar-me vidu, que si la meva parella és d’aquí o d’allà, que si… Infinitat de coses s’inventa molta gent. I tot per desgastar-me i crear opinions sobre la meva forma de fer la meva feina. L’alcalde soc jo. Accepto sempre crítiques i opinions en contra però… a la meva família, deixeu-la en pau! Són coses que haig d’aguantar?

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Joan a gener 09, 2023 | 10:02
  Joan gener 09, 2023 | 10:02
  La teva parella treballa a la Diputació de Barcelona. I això és demostrable.
  • Icona del comentari de: Joana a gener 09, 2023 | 14:30
   Joana gener 09, 2023 | 14:30
   Que Terrassa és "una ciutat ocupada per gent procedent del Marroc, de marroquinització" també és demostrable. Tot i així condemno les formes i incloure menors de edat a la crítica de l'alcalde. Tot el meu suport pel Jordi.
   • Icona del comentari de: Ana a gener 09, 2023 | 15:42
    Ana gener 09, 2023 | 15:42
    Els que manen sempre van bé no se que o fá, mes valdría que s'ocupes una mica mes de la ciutat que está tot que fa fastic que lo que paguem de impostos? Ja sabem a qui no tenim que votar las próximas eleccions.
 2. Icona del comentari de: Ana a gener 09, 2023 | 15:36
  Ana gener 09, 2023 | 15:36
  Jo només amb posso que per la ciutat poca cosa fá es fatal está tot que cau, mal cuidat brut, arbres per podar mal cuidat, de jardinería cero, la meva pregunta es on van a parar tans diners perque de impostor en paguem, els que manden sempre van bé no se que o fá quina casualitat😅😅
  • Icona del comentari de: J a gener 11, 2023 | 08:58
   J gener 11, 2023 | 08:58
   Freddy, no cal que posi "Ana", que només vostè escriu d'aquesta manera tan peculiar XD
 3. Icona del comentari de: Ricard a gener 09, 2023 | 16:34
  Ricard gener 09, 2023 | 16:34
  El comentari no insulta. Només recrimina. Ara bé posar-se amb la seva família, si no hi ha nepotisme no és correcte. Hi ha nepotisme?
 4. Icona del comentari de: Freddy Trullás i Rossell. a gener 09, 2023 | 18:35
  Freddy Trullás i Rossell. gener 09, 2023 | 18:35
  Alcalde Ballart no es faxi el mártir i dimitexi ja. Terrassa es una ciutat plena de musulmans, el Sindac de Greuxes hu es , proposat per tú, la ciutat es bruta plena de graffitis sense cap gracia i s sobra si el volem neteja ho hem de pagar nosaltres, pero no cal perque al día seguent torna está pintat i no cal parla de la violencia d'aquets menas tutelats que tienen odi a tot lo Cristia de la nostre cultura. Si vol adoptar aquet tipo de gen no seré jo qué se hu inpedexi pero per desencia no es coloqui a llocs pubics en que la seva influencia es evident . Tingui dignitat i dimitexi, el meu pare va ser Tenent d'Alcalde de gobernació i tenía molte mes categoría que vuste i si hem vol demanda a la fiscalía faixo, no hem fa ni una mica de po. 😎
  • Icona del comentari de: Paco a gener 09, 2023 | 23:11
   Paco gener 09, 2023 | 23:11
   Señor Federico Trullas Rossell: Otros periódicos han publicado su nombre como artífice de los comentarios en cuestión. Ya que en este se ha optado por no hacerlo, tenga el valor de ser usted mismo quien admita que usted fue el iluminado escritor. Y por cierto, si su nivel cultural no le permite escribir correctamente en catalán, utilice por favor el traductor de Word, el de Google o cualquier otro, que a su edad da vergüenza no haberse sabido adaptar ni siquiera mínimamente al territorio en el que vive (Catalunya, a la que tanto odia). Y más vergüenza aún si es cierto que es hijo de un ex-teniente de alcalde, pues con sus contribuciones le está cubriendo de gloria. Qué harta está la gente de personajes que no respetan lo que no les agrada. Por cierto: El síndico de nuestra querida ciudad fue elegido por todas las personas que quisieron hacerlo, con el mismo derecho que tenía usted. Y concluyo: Si considera usted que el señor alcalde hace cosas ilegales, demándelo. ¿No? ¿Porqué no? Si tiene usted razón conseguirá que le destituyan, y así será feliz y podrá meterse con el siguiente. Porque seguramente será "un rojo", o "un melenas", o "un mariquita", o "un inmigrante" u otra de las tipologías no fascistas que a usted tanto le entusiasman.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa