MónTerrassa
Una quinzena d’alertes pel fort vent en les últimes hores a la comarca

El 112 ha rebut una quinzena de trucades per les fortes ratxes de vent al Vallès Occidental, sent la comarca que més trucades ha efectuat en les últimes hores. A tota Catalunya s’han rebut 67 trucades entre les 22.00 i les 7.00 hores, segons informa l’agència ACN, tot i que els Bombers de la Generalitat de Catalunya només han hagut d’atendre una dotzena de casos. Pel que fa a Terrassa, els Bombers de la Generalitat no han hagut d’actuar en cap servei pel fort vent les últimes hores, segons han informat a Món Terrassa.

De les 67 trucades durant la nit, concretament 16 s’han fet des del Vallès Occidental. Per municipis, Sabadell és la ciutat que ha registrat el màxim, amb 12 trucades. Després del Vallès Occidental, la comarca que ha fet més trucades al 112 és el Barcelonès (9), seguit del Vallès Oriental (8) i el Maresme (7). Per darrera hi ha el Gironès o la Selva (4), l’Alt Penedès i el Baix Llobregat (3) i l’Alta Ribagorça i el Baix Ebre (2).

Més d’una seixantena d’alertes pel fort vent des de dilluns a Catalunya

Tot i les trucades, els Bombers de la Generalitat només han hagut d’atendre una dotzena d’avisos aquesta nit. Segons l’agència, la xifra augmenta fins a 62 si es calcula des de dilluns. La majoria han estat assistències per la caiguda d’arbres o de cablejat elèctric.

Paral·lelament amb les xifres per comarques, la regió que concentra més alertes és la metropolitana nord, amb 29; seguida de la sud (13), la de Girona (12), la de les Terres de l’Ebre (3), la de Lleida (2), la de Comarques Centrals (2) i la de Tarragona (1).

Fortes ratxes de vent aquest dimarts a Terrassa

L’alerta de situació meteorològica de perill per vent a Terrassa i Vallès Occidental es manté activa per aquest dimarts. Preocupa especialment, les ratxes de vent que es poden registrar d’onze del matí a cinc de la tarda, amb possibles ràfegues que poden superar els 100 km/h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa