MónTerrassa
Quin temps farà avui i la resta de la setmana a Terrassa?
  • CA

Quin temps farà avui 21 de març de 2022 i la resta de la setmana a Terrassa? Les perspectives de molta pluja s’han rebaixat respecte a les prediccions que hi havia de dies anteriors. Així i tot, no hi haurà massa canvis al cel, que continuarà gris, rúfol i sense permetre’ns gaudir plenament del sol d’aquesta primavera meteorològica que va arriba el diumenge a la tarda. Si fa uns dies es preveia una setmana totalment passada per aigua i de paraigua, ara es contemplen precipitacions, però s’ha passat d’un risc alt a mitjà els set dies vinents. Sí que avui tindrem aigua i haurem, d’anar amb el paraigua pel carrer.

Els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya ens marquen precipitacions fins entrada la matinada. Això sí, la quantitat d’aigua caiguda serà minsa, i no es recolliran 1,7 litres per metre quadrat en 24 hores, la qual cosa vol dir que parlem de remullada sense parar però sense gotellades fortes. La situació continuarà igual demà dimarts, ja 22 de març. Si fem cas als mapes actuals dibuixen precipitacions fins es 10 del matí. De cap manera es descarten per la resta del dia, però ara per ara no es veuen núvols amb gotes. Sí que s’observa una plkuna més i tensa que dilluns, atès que fins a les 10 es recolliran uns 2,9 litres d’aigua per metre quadrat, més que en tot el 21. La intensitat més gran es contempla entre les cinc i les set del matí del dimarts, hores durant les quals la majoria de la població encara dorm al llit.

Fins a on s’enfilaran les tenperatures?

Pel que respecta a les temperatures, avui es mouran entre els 12 de màxima a les hores centrals i els 8 cap al vespre-nit. Dimarts les màximes seran més o menus les mateixes, i segurament hi haurà més hores on predominaran els 8 graus. La davallada significativa s’espera per dimecres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa