MónTerrassa
Quim Gutiérrez captiva els fans en recordar els seus inicis a TV3
  • CA

Quim Gutiérrez és un dels actors barcelonins més exitosos d’aquesta generació. La carrera televisiva la va començar a TV3, de la mà de sèries tan icòniques com Poblenou o El cor de la ciutat. Era només un marrec quan els teleespectadors de la cadena pública catalana el coneixien, uns inicis que van ajudar-lo a convertir-se en l’intèrpret d’èxit que és ara.

Quim Gutiérrez recorda el seu paper a Poblenou | Instagram

Molts el coneixen com el David Peris, paper que va interpretar durant cinc anys. Ell té molt present que aquest va ser una de les feines que més famós el va fer, per la qual cosa recorda amb molta estima aquella etapa. Avui ha volgut començar la setmana amb una fotografia d’aquella època, del 2000, un record del seu pas per l’exitosa sèrie de TV3: “Foto de continuïtat, any 2000, en la meva primera sèrie em pegava molt. El cor de la ciutat, el David i els cops de puny“.

Com era d’esperar, els fans de l’actor català han omplert la fotografia de comentaris nostàlgics sobre aquell moment i un munt de m’agrades, així com alabances cap a una de les sèries més estimades de la història de la cadena. La publicació s’ha omplert de comentaris bons cap a ell i cap a la producció de TV3: “Enganxadíssima a El cor de la ciutat“, “Inoblidable“, “Estava enamorada del teu personatge”, “Va ser una de les primeres sèries que va enganxar com mai” o “Quins records”.

El cor de la ciutat l’ha ajudat molt a aconseguir la fama de la que gaudeix actualment | Instagram

Quim Gutiérrez actualment està centrat en la seva carrera interpretativa a França, per això. Va decidir que estudiar francès li obriria la porta a provar sort en el món del cinema del país veí i, certament, no li està anant gens malament. Acaba d’estrenar la que és la seva tercera pel·lícula francesa, amb la que espera triomfar a la taquilla i també a la crítica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa