MónTerrassa
Prop de 170 joves es formen a Terrassa en Tècniques de Lleure Educatiu
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Joventut i Lleure Infantil, organitza aquest dissabte la 18a Diada de Tècniques de Lleure Educatiu, en col·laboració amb l’Escola de Formació Pere Tarrés, l’Escola Lliure El Sol, l’Aula d’Esplai del Vallès i Creu Roja. A la jornada s’han inscrit un total de 166 monitors i monitores provinents de les diferents entitats de lleure infantil i juvenil de la ciutat.

L’objectiu de la Diada de Tècniques és contribuir a la formació dels monitors i monitores per millorar la tasca educativa que duen a terme amb infants i joves, i alhora oferir un espai d’intercanvi d’experiències, recursos i reflexions sobre el fet educatiu i l’àmbit del lleure. El regidor de Joventut i Lleure Infantil, Jordi Rueda, saludarà els participants a la jornada a les 11.30h, aprofitant un descans en els tallers.

La Diada de Tècniques es durà a terme de 9.30 a 14 h al Centre Cívic President Macià i inclourà nou tallers simultanis, amb temes i continguts escollits a partir de les necessitats de formació detectades entre els monitors i les monitores. Entre altres, hi haurà tallers dedicats a potenciar la creativitat i les habilitats socials dels infants, a la prevenció de riscos i els primers auxilis o a la perspectiva de gènere en l’educació en el lleure.

Terrassa compta amb 22 esplais i caus repartits per diferents barris de la ciutat, que ofereixen activitats a infants i joves d’entre 3 i 17 anys. La formació que rebran els monitors i monitores es veurà revertida directament en els aproximadament 1.800 infants i joves que aquest any realitzaran activitats de lleure aquest d’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa