MónTerrassa
Prodis Terrassa penja fotos al Restaurant Telers que traslladen el local a una altra època
  • CA
s

!--akiadsense-->

Prodis ha decorat una de les parets del Restaurant Telers amb unes fotografies antigues de Terrassa, que ha facilitat a l’entitat l’Arxiu Tobella i Aleix Pons. Les imatges ajuden a fer una immersió en un altra època de la ciutat, ni millor ni pitjor, sinó diferent.

L’Ajuntament de Terrassava cedir a Prodis la gestió del servei de bar restaurant de l’edifici Els Telers, on també hi ha ubicat el casal municipal de Gent Gran Anna Murià i l’Oficina d’informació a la Gent Gran (Carrer Sant Leopold, 33). Aquest és un projecte de restauració que va molt més enllà, una aposta per la formació i la inserció laboral dins de l’àmbit de l’hostaleria. Els Telers és un espai per formar a ajudants de cambrer/a i poder treballar la inserció laboral, que es sumarà als ja existents (La Coral de Prodis i La Trama).

La col·laboració entre Prodis i l’Ajuntament també es basa en la cerca de sinèrgies entre dos dels col·lectius amb més risc de vulnerabilitat, el de les persones amb diversitat intel·lectual i/o malaltia mental i el de les persones grans.

aaa
Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa