MónTerrassa
Neguit al Petit Estel i Peggy Nens per la nova illa de vianants
  • CA

Fins el passat dijous, 12 de desembre, entitats i ciutadans a títol particular han pogut fer aportacions i participar en la consulta pública prèvia a la Regulació de les àrees de vianants. L’objectiu ha estat millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes, a través del portal web de l’Ajuntament de Terrassa.

Una de les darreres aportacions l’ha realitzat l’escola Petit Estel – La Nova de Terrassa. El centre educatiu ha manifestat que tot i valorar “molt positivament el projecte de Zona de Baixes Emissions a la ciutat creiem que s’han de buscar solucions específiques per a problemes específics”. En aquest sentit, fan referència a la “mobilitat i transports dels nostres alumnes de la Llar d’Infants i infantil, del carrer Puig Novell, 18”.

Així, l’escola demana a l’Ajuntament que es plantegi “permetre l’accés al carrer Puig Novell -que està previst que passi a ser zona de vianants– per aquest col·lectiu en horari d’entrada i sortida de l’escola, per a facilitar el transport a les famílies amb els fills més menuts”. Matisen que “encara que sigui de manera transitòria a mode d’adaptació al projecte ZBE final”.

En aquest mateix sentit, també la Llar d’infants Peggy Nens ha adreçat una petició a l’Ajuntament de Terrasssa per quan s’apliquin les restriccions d’accés a la zona de vianants del Centre. Des de l’escola posen de manifest que “algunes famílies han mostrat la seva inquietud ja que els nens són molt petits i veuen necessari poder venir en cotxe ja que després han d’anar a treballar fora de Terrassa i a nivell logístic és molt complicat”. Des de la llar d’infants demanen “prèvia autorització en el cas que sigui estrictament necessari, poder accedir a les hores d’entrada i sortida en cotxe pel carrer de la Rutlla o en el seu defecte pel carrer Sant Domènec”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa