MónTerrassa
Les places hoteleres a Terrassa es redueixen a la mínima expressió
  • CA
ass

!--akiadsense-->

El nombre de places hoteleres de Terrassa es reduirà durant uns mesos a la mínima expressió. Els dos grans establiments, Don Cándido i Terrassa Park deixen de funcionar. El de la Rambleta del Pare Alegre, durant unes setmanes. El de la variant de la N-150, per sempre, com ha avançat aquest dimarts Món Terrassa. Cándido (110) i Park (74) sumaven 184 habitacions. Ara, a tot estirar, l’oferta volta les 50 a tot el municipi.

Fa uns anys va abaixar la persiana l’Hotel Tàrrega per la jubilació de la propietària. I l’Hotel Vapor Gran, en ple centre no va reeixir i s’ha transformat en residència. L’Hotel La Mola s’ha reconvertit en un centre de convencions.

Si ens n’anem a la pàgina web de Terrassa Turisme, l’oferta que queda és molt minsa: 1900 B&B està ubicat al carrer del Pantà, en una casa del 1888 on es respira un aire molt acollidor i plenament modernista; Hostal del Carmen es troba a la zona residencial de Les Fonts, a 500 metres de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FFGG) -carretera de Rubí, 441 (11 habitacions); i Hostal Roc Blanc, a la carretera d’Olesa, 2, als afores de Terrassa, un edifici de 3 plantes, amb bona comunicació a l’autopista. A aquest darrer cal afegir-hi el nou Roc Vallès, al carrer de Bailén, al barri de Roc Blanc -entre els dos, són 24 habitacions-. Caldria sumar-hi l’Hostal Avenida de Madrid -11 habitacions-i algunes petites pensions. I els allotjaments turístics. I un parell de projectes en masies egarenques que semblen anar en la bona direcció per oferir nous allotjaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa