MónTerrassa
Una persona mor atropellada a la C-58 envestida per un camió
  • CA

Una persona ha mort atropellada a l’autopista C-58 a Badia del Vallès (a la comarca del Vallès Occidental). Amb aquesta víctima, són 128 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 14 de les quals vianants (dades provisionals).

DIA: Dimecres, 15 de desembre de 2021
HORA D’AVÍS:
13.21 h
VIA: C-58,
al punt quilomètric 10,8, a Badia del Vallès (Vallès Occidental)

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia de dimecres s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-58 -l’autopista de Terrassa a Barcelona), al punt quilomètric 10,8 a l’altura del minicipi de Badia del Vallès (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a un quart i mig de l tarda (a les 13.21).

Per causes que encara s’estan investigant, un camió ha envestit una persona que havia aturat el vehicle al voral i n’havia baixat.

Arran de la incidència, s’han activat fins a un total de quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, s’ha tallat durant unes hores un carril en sentit nord.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Les darreres morts a les carreteres

El Servei Català de Trànsit informa que dimarts al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a l’N-II, al punt quilomètric 685.7 a l’altura de Tordera (Maresme). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.21. Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van col·lidir frontalment i el conductor d’un dels dos cotxes va perdre la vida. Es tracta d’F.J.S.V., un home de 55 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat. El conductor de l’altre turisme va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Dissabte al migdia es va registrar un sinistre viari mortal a la TV-2441, al punt quilomètric 11 a l’altura de Querol (Alt Camp). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.14 h.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta es va accidentar en solitari i el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes va resultar mort. Es tracta de D. N. M., un home de 34 anys i veí d’Esplugues de Llobregat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a desembre 16, 2021 | 08:33
    ciutadà desembre 16, 2021 | 08:33
    Baixar del cotxe per una averia i ser atropellat no és cap fet excepcional; jo he conegut dues persones que van morir així i conec una altra que va perdre una cama.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa