MónTerrassa
Performance nomixta transinclusiva davant la barbàrie a Xile
  • CA
ss

!--akiadsense-->

El comitè de vaga feminista de Terrassa organitza accions per visibilitzar el dia contra de les violències masclistes i sumar-se a la lluita per fer front aquestes. La convocatòria es fa és el dissabte 14 de Desembre per a fer la performance de “Las Tesis” a les 11 del matí, al Mercat de la Independència.

Es convida a les dones de Terrassa (convocatòria no-mixta transinclusiva) a participar en aquesta performance mostrant la sororitat amb aquest col·lectiu feminista xilè que a través d’aquesta actuació busca donar una resposta al Cop d’Estat de Piñera i denunciar la situació de repressió i violació dels drets a Chile.

Des de la Coordinadora de Vaga Feminista “declarem l’estat d’emergència feminista ja que ens trobem davant d’un escenari emergent i desolador. Les dades sobre les conseqüències de les violències masclistes són depredadores per les dignitats de les vides i els cossos de les dones i aquest fet s’està multiplicant a Chile per la profunda violència que està exercint l’estat en mà de l’exèrcit cap al poble xilè. A Terrassa estem de dol i no oblidem ni perdonem, pensem que hem de canviar estratègies i només podem fer-ho juntes perquè juntes som més fortes. Per això, decidim fer aquesta performance seguint el lideratge de les companyes de Las Tesis, així com s’ha fet en altres indrets del Món. També, denunciant la repressió que han sofert companyes que han secundat el moviment des d’altres llocs. Visca la lluita feminista, sempre interseccional i internacionalista!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa