MónTerrassa
Pepeta denuncia l’expulsió d’un alumne becat d’un menjador escolar
  • CA

Aquesta setmana, la Plataforma d’AMPA/AFA de l’Escola Pública de Terrassa ha denunciat a través de les xarxes socials que l’empresa que gestiona els menjadors escolars, SERHS Food, ha expulsat un alumne becat del menjador d’una escola pública de Terrassa.

Pepeta lamenta que l’estudiant s’hagi vist privat del servei per culpa de la mala gestió entre l’Ajuntament -qui atorga beques menjador a infants en situació socioeconòmica vulnerable- i l’empresa privada. I és que, segons afirmen, el retard en la gestió de la beca ha fet que l’empresa privada ho tractés com a deute i com a conseqüència no permet que els infants accedeixen al menjador.

“Aquesta situació seria impensable si la gestió fos pública i el temps de migdia estigués plenament integrat en el projecte educatiu dels centres”, manifesten i subratllen que “falta coratge i compromís per canviar de model i apostar definitivament per la gestió pública”.

Posteriorment a la publicació d’aquesta notícia, Pepeta ha manifestat que “lamentablement, ens consten més d’un cas, a més d’una escola i de diferents zones escolars. No es tracta d’un cas aïllat, és una pràctica reiterada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa