MónTerrassa
La família de Pau Donés, un any després de la mort: “Encara estem digerint què ha passat”
  • CA

Un any després de la mort de Pau Donés, segueix molt present gràcies a la iniciativa solidària que va engegar poc abans de morir. La seva família ha entregat un xec de 350.000 € a l’equip d’oncologia de la Vall d’Hebron, una recaptació boníssima tenint en compte que només fa un mes que van començar a comercialitzar la samarreta amb el missatge Vivir es urgente

El seu germà Marc ha concedit una petita entrevista a El Español per comentar com estan i com viuen el gran èxit de la campanya benèfica: “Estem una mica sorpresos que la cosa hagi anat tan bé i sobretot molt agraïts a tota la gent que ha col·laborat. Segur que en Pau estarà content, allà on sigui, de veure la resposta que hi ha hagut i tota l’estima que hem rebut”.

Presenten la samarreta solidària de Pau Donés / Europa Press

“El lema és Vivir es urgente, una frase que diu molt d’ell en els últims anys per la situació en la que estava. La vida s’ha de gaudir i aprofitar cada moment d’ella”, demana en Marc Donés. Aquest primer any sense el cantant ha estat molt dur, però a poc a poc han pogut tornar a la rutina: “Estem tranquils, però ha estat un any en el que l’hem tingut present tota l’estona per diversos motius. Primer per l’èxit del llibre, després amb el documental del Jordi Évole i ara amb la samarreta. Encara estem en el procés de digerir què ha passat. No hem tingut molt de temps de silenci, però espero que en puguem tenir una mica més a partir d’ara”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa