MónTerrassa
Pablo Motos torna a contagiar-se de coronavirus i explica com es troba
  • CA

Nuria Roca s’ha tornat a posar al capdavant d’El Hormiguero aquest dilluns, el que sorprenia els teleespectadors del programa d’Antena 3. El motiu? Un altre contagi de Pablo Motos, que ha donat positiu en coronavirus. No ha volgut perdre’s l’oportunitat d’entrar en directe per videotrucada i explicar com es troba: “Estic bé i em trobo perfectament, però inquiet en no poder sortir de l’habitació. No tinc cap símptoma més enllà de tenir una mica d’afonia a la veu. Només volia demanar perdó i deixar clar que espero tornar aviat. No faig més que fer-me tests d’antígens i ficar-me el palet pel nas. Al final em sortirà un altre forat!”.

Va ser a principis de l’any passat quan el presentador va contagiar-se per primera vegada i va haver de deixar el programa en mans de la seva companya. En aquella ocasió, Nuria Roca va aconseguir unes xifres d’audiència molt bones que l’han ajudat a tornar a ser l’escollida per substituir el presentador durant el seu confinament.

Durant la videotrucada els convidats volien saber si duia la camisa elegant per sobre del pijama per fer la trampa i ell confessava que, de fet, duia els pantalons de pijama. Un moment divertit que precedia una crítica cap a Nuria Roca, a qui dedicava una clatellada per la seva manera de fer el ball inaugural del programa: “Hem tingut un ball de la Nuria històric. Has estat la meitat de la tarda assajant, dius, però clarament l’altra meitat no l’has passat assajant”, deia tot fent referència a l’error que cometia en la coreografia. Ella seguia el joc i reconeixia el seu error: “Quin desastre… Després d’aquest ball, la cosa només pot millorar”.

La presentadora valenciana estarà al capdavant de l’espai fins que Pablo Motos doni negatiu, el que confia que arribi aviat. De moment, continua descansant i desitjant passar la malaltia de la manera més lleu possible. Ha deixat clar que estarà pendent de tot el que passi en el programa durant la seva absència, un cap compromès que no vol desconnectar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa