MónTerrassa
Operació de rescat dels animals maltractats en una finca de Les Martines
  • CA

Un dispostiu policial ha pogut rescatar aquest divendres al matí una bona part dels animals que estaven patint maltractaments en una casa ubicada a la urbanització de Les Martines de Terrassa. Tal com ha avançat aquest matí Món Terrassa, entitats animalistes com DAP, 4petjades o SAR, a més de veïns del barri, s’havien adreçat en repetides ocasions a l’Ajuntament per tal que posés fi a una situació de perill de mort per una desena de gossos. Els animals es trobaven encadenats i sense tenir accés a aigua i menjar, a més de ser víctimes de maltractaments físics i fer-los servir, possiblement, en baralles de gossos.

L’operació de rescat ha conclòs amb la recuperació de sis gossos, que se sumen al que es va poder extreure aquest dijous. Tanmateix, des de l’Associació Defensa Animal Professional, lamenten que se segueix pendent del destí de quatre animals més que es trobaven allà presents en la darrera inspecció i que aquest divendres no hi eren. La investigació continua oberta, motiu pel qual no han trascendit ni la ubicació de la finca ni tampoc si s’ha realitzat alguna detenció. DAP ja informa que això no s’acaba aquí i que es lluitarà per trobar tots els animals i que s’iniciarà la via penal per castigar-ne l’autor o autors.

Des de l’Ajuntament, el regidor de Medi Ambient, Carles Cabellero ha fet una piulada en què anunciava que els gossos havien estat “rescatats”, i agraïa l’esforç de les entitats animalistes:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa