MónTerrassa
Crit d’alerta per presumpte maltractament greu d’animals a Les Martines
  • CA

Veïns i associacions animalistes han posat el crit el cel davant d’un presumpte maltractament animal en un habitatge de la urbanització de Les Martines de Terrassa. En una de les finques hi ha prop d’una desena de gossos que es troben en situació d’extrema urgència a jutjar pels sorolls de cadenes i gàbies i laments i udols que se senten. A més, hi ha sospites que aquests animals podrien estar sent utilitzats o utilitzats per a les lluites de gossos.

Des de l’associació Defensa Animal Professional i de l’entitat animalista 4 Petjades des de fa setmanes es va donar a conèixer la situació a l’Ajuntament i s’han realitzat instàncies demanant una actuació d’emergència per salvar la vida d’aquests animals. També veïns a títol personal han manifestat la seva preocupació a Món Terrassa per la possible situació en què es troben els gossos. Policia Municipal i membres de la regidoria de Benestar Animal són coneixedors de la situació, ja que s’han presentat més d’una vegada a la urbanització per poder comprovar in situ la situació dels gossos, si bé, no s’ha pogut accedir a la finca ni tampoc aconseguir treure’ls d’allà.

“Senyors de l’Ajuntament, traieu ja aquells animals de la finca, i esperem que no en falti cap dels que va poder comptabilizar la policia municipal a principis del mes d’agost quan van venir a fer una inspecció. Si no és això, serà la vostra responsabilitat”, ha manifestat Joan Enric, a Món Terrassa, davant el que considera una inoperància i desidia a l’hora d’actuar per protegir els animals afectats. Del mateix parer és Raquel Romero, que afirma que “portem molts mesos així. Aquest dijous han vingut tècnics municipals a mirar la situació però no s’ha fet res. I això quan l’ordenança especifica que els gossos no poden viure a l’exterior ni està lligats permamentment sense poder sortir a passejar, sens aigua ni menjar, i sense un sostre on protegir-se”, lamenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa