MónTerrassa
Òmnium Cultural presenta el llibre sobre els 50 anys a Terrassa
  • CA

El pròxim dimecres, dia 22, a les 19.30h a la sala d’actes del Centre Cultural de Terrassa acollirà l’acte Òmnium Cultural i Terrassa: 50 anys d’història compartida.

El 16 d’octubre de 1969, per un acord de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural, quedava legalitzada la primera delegació d’ÒMNIUM CULTURAL, a Terrassa, al local del carrer Sant Josep, 28. L’any 2019 l’entitat va celebrar el 50è aniversari de la seu. Aquest dimecres, es clourà aquesta commemoració amb un acte al Centre Cultural on es presentarà el llibre “ Òmnium Cultural i Terrassa: 50 anys d’història compartida” escrit per l’historiador terrassenc Marc Zanon.

L’acte comptarà amb parlaments de representants de les diferents comissions que ha tingut Òmnium Terrassa durant aquests cinquanta anys i els parlaments institucionals de la Presidenta d’Òmnium Terrassa, Anna Carol, l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri. En cloure l’acte hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa