MónTerrassa
Nova fase de les obres de millora de la xarxa d’aigua potable a Sant Pere i Pere Parres
  • CA

Aquest dissabte finalitza la primera fase de les obres de millora de la xarxa primària de distribució d’aigua potable als barris de Sant Pere i Pere Parres de Terrassa. Està previst que dissabte s’acabin els treballs que s’han realitzat als carrers Catalunya i carretera de Rellinars. Dilluns, 27 de setembre, serà el torn de començar una nova actuació, aquest cop, al carrer Torrent, en el tram comprès entre la carretera de Rellinars i el carrer de Miquel Àngel. Aquesta fase està previst que finalitzi el dia 1 d’octubre. I és que les obres, realitzades per l’empresa municipal Taigua, van inciar-se a principis del mes de juliol i avancen per fase entre els encreuaments dels carrers, la qual cosa comporta, en moments puntuals, talls de trànsit i ocupació provisional de places d’aparcament.

Les obres tenen com objectiu principal renovar l’antiga canonada de fibrociment, dins del pla de renovació de canonades de Taigua per aquest any. D’aquesta manera, es busca reduir les avaries i millorar el rendiment del sistema i l’eficiència de la xarxa, segons expliquen en un comunicat. Són en total 1.025 metres de canonada de fosa DN-400 que es troben a l’avinguda Josep Tarradelles (entre els carrers de Transversal i de Torrent), al carrer de Torrent fins a la carretera de Rellinars, al tram comprès entre aquest punt i al carrer de Catalunya fins a arribar a la plaça del Mestre Serrat. Des d’aquest punt enllaçarà, novament, amb el carrer de Catalunya fins a arribar al carrer de Francesc Salvans, a l’alçada del Mercat de Sant Pere. La previsió és que els treballs finalitzin aquest any.

Informació als veïns

Taigua comunica que ha informat a les associacions de veïns dels barris del Torrent d’en Pere Parres i de Sant Pere d’aquests treballs i, durant aquests mesos, comunica de manera permanent el veïnat els talls i ocupacions de carrers amb cartells informatius a cases, portals i garatges. Les persones propietàries de pàrquings poden accedir els seus domicilis, tot respectant el ritme dels treballs. També poden contactar amb Taigua, al telèfon 93 736 28 20, per traslladar qualsevol dubte, queixa o suggeriment sobre l’execució d’aquest projecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa