MónTerrassa
Oberta la convocatòria per presentar-se al XXIVè Premi Joves x Terrassa
  • CA

Rotary Club de Terrassa ha obert les inscripcions per optar al XXIV Premi Joves x Terrassa, un del premis més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials. “Entenem que hi ha un gran nombre de joves que, en contrast amb els camins fàcils que la societat els sol proposar, dediquen les seves il·lusions i moltes hores de treball a contribuir a fer una societat més lliure, justa i pròspera” exposen i matisen, “tanmateix, tot i la tenacitat que sol caracteritzar els joves, a vegades els seus projectes no compten ni amb el suport institucional i moral que es mereixen, ni amb els recursos econòmics suficients, ni amb l’assessorament tècnic que caldria per portar-los a bon port”.

Per contribuir a superar aquestes mancances, el Rotary Club de Terrassa va instituir aquest premi de 5.000 € que cada any fa un reconeixement públic i aporta recursos econòmics a iniciatives promogudes per joves del nostre entorn. Aquelles entitats que vulguin optar al premi poden omplir el formulari clicant aquí.

Bases del premi

Els projectes poden adreçar-se a aspectes de civisme; tasques d’atenció a la gent gran, als infants, malalts, discapacitats i drogodependents; formació i orientació dels infants i joves, treball en centres d’esplai, escoltisme o esport; millora d’aspectes del medi ambient; integració socials d’immigrants o de persones en risc d’exclusió social, etc. Es valorarà especialment les tasques de caire solidari i en les que predomini el servei i l’altruisme desinteressat vers als més necessitats.

Es poden presentar equips formats per joves d’entre 18 a 35 anys, que desenvolupin les seves activitats principalment a Terrassa o en el seu entorn: Viladecavalls, Matadepera, Ullastrell, Rellinars, Les Fonts de Terrassa i Vacarisses. Els candidats han de ser presentats per alguna entitat acadèmica, cultural, religiosa, de lleure o cívica, a través d’un escrit descriptiu del currículum i mèrits dels joves o col·lectius proposats.

Les propostes s’han d’enviar mitjançant un formulari fins el dia 30 de Juny de 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa