MónTerrassa
Oberta la convocatòria pel concurs del Cartell de Carnestoltes de Terrassa
  • CA

La Confraria Mascarada ha obert la convocatòria pel concurs del Cartell anunciador del Carnestoltes de Terrassa per l’any vinent. Cada mes de febrer, la ciutat de Terrassa celebra la festa del Carnestoltes, però abans de tot, s’ha de triar i decidir quin és el millor cartell per representar la festa. Per aquest motiu, la Confraria obre la convocatòria, perquè tothom que hi estigui interessat pugui enviar les seves propostes de cartell. L’edició XLV Carnestoltes de Terrassa tindrà lloc del 24 de febrer al 2 de març del 2022. 

La Confraria ha fet públiques les bases del concurs d’enguany on comuniquen que pot participar-hi qualsevol persona amb un nombre il·limitat de propostes i que la tècnica a utilitzar és lliure, amb la condició indispensable que les obres siguin originals, res de còpies o plagis. En el cas d’utilitzar imatges al cartell, han de disposar dels drets de lliure reproducció i l’autor ha de ser en tot moment responsable legal de tots aquells elements que inclogui en el seu disseny. Els cartells presentats hauran de reflectir el caràcter transgressor del carnestoltes amb tot l’impacte visual i la fúria creativa possible i recorden que al cartell només hi ha de figurar el text “XLV Carnestoltes de Terrassa. Del 24 de febrer al 2 de març de 2022”, i que s’han de presentar sense signar. Darrera del cartell es farà constar el lema de l’obre i en un sobre tancat, el el nom de l’autor/a amb la seva adreça, e-mail i telèfon de contacte.

El guanyador o guanyadora del cartell rebrà una placa honorífica i un premi d’una quantitat total de 500€.

Els cartells s’hauran de lliurar a la Casa Soler i Palet (Carrer Font Vella, número 28) de dilluns a divendres de 9:00h a 14:0h i de 16:30h a 19:00h. La data límit de presentació de propostes és el 10 de desembre de 2021 i el resultat de la votació popular es farà pública el gener de l’any 2022.

Tot seguit es mostren les bases del concurs:

Bases del concurs pel Cartell del Carnestoltes de Terrassa | La Confraria Mascarada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa