MónTerrassa
Noves formacions gratuïtes pels professionals del sector del turisme

El Consell Comarcal col·labora amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona per proposar una sèrie de tallers gratuïts impartits per professionals i formadors amb experiència contrastada. En concret es programen un total de 6 sessions formatives online per tal d’oferir eines que permetin al sector turístic adaptar-se a l’actual situació. Els Tallers de Turisme són formacions gratuïtes adreçades a professionals del sector que tenen com a objectiu millorar tant la gestió dels negocis com la de la destinació dibuixant un escenari que incorpori la sostenibilitat i les noves tecnologies als productes turístics per a vincular-los a les diferents tipologies de consum.

A banda de les formacions incloses als Tallers de Turisme, i en col·laboració amb les comarques veïnes del Vallès Oriental i el Maresme, també s’ha programat una formació específica per tractar els riscos en seguretat que implica la implantació de les noves tecnologies, amb la participació de la unitat en ciberseguretat del cos dels amb Mossos d’Esquadra.

Les formacions que s’ofereixen són:

8 de març: Com puc digitalitzar el meu restaurant?

22 de març: Ciberseguretat a les empreses turístiques

19 d’abril: El màrqueting del turisme esportiu

7 de maig: Gestió de la reputació en temps de COVID

10 de juny: Com puc fer més circular el meu negoci?

20 de setembre: Restauració, disseny d’una carta sostenible

Les sessions són gratuïtes i es realitzaran en format virtual. Per fer la preinscripció cal accedir a l’adreça http://bit.ly/formacioturisme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa