MónTerrassa
Noves afectacions al trànsit al voltant del Vapor Gran i el Portal de Sant Roc
  • CA
Mapa amb els canvis en la circulació dels carrers del centre
Mapa amb els canvis en la circulació dels carrers del centre | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Les accions recollides en el Pla de Reordenació de la Mobilitat a l’àmbit central de Terrassa contemplen realitzar canvis de sentit en alguns carrers durant aquest mes d’agost i principis de setembre. Les actuacions suposen noves rutes d’accés per a transports i serveis i també d’itineraris que permetin accedir als pàrquings de la zona (Plaça Vella, Plaça del Progrés i Raval de Montserrat). Des d’ara i fins al setembre, es realitzaran canvis de sentit en alguns carrers del Centre i de l’àmbit del Vapor Gran.

Els previstos per a l’agost són els següents:

Carrer de Sant Marian, en direcció a la plaça Nova, entre els carrers de Topete i de Baldrich.

Carrer de Sant Cristòfol, entre els carrers de Sant Pau i de Garcia Humet, per tal d’afavorir la sortida de vehicles d’aquest sector en direcció a la plaça del Doctor Robert.

De cara al setembre, es realitzaran canvis de sentit a les següents vies:

Carrer del Vall. En aquest cas són dos els trams afectats: en direcció al Portal Nou, entre els carrers del Col·legi i de la Rutlla, i en direcció a la Rambla d’Ègara, entre els carrers del Col·legi i de Cisterna.

Carrer del Col·legi, entre els carrers del doctor Cabanes i del Vall.

Carrer del Portal Nou, entre els carrers de la Rutlla i de Baldrich.

Pel que fa a la distribució urbana de mercaderies a l’illa de vianants, es facilitarà una ruta d’entrada als vehicles de càrrega i descàrrega pels carrers del doctor Cabanes i del Col·legi. La ruta de sortida es farà pels carrers de l’Església, del Portal Nou i de Baldrich. Aquestes actuacions donen continuïtat a les realitzades al Portal de Sant Roc i als carrers del doctor Cabanes, Vinyals i Cisterna.

S’avança, així, cap a la vianalització de la superfície del Portal de Sant Roc per convertir-lo en un eix de vianants, una vegada tancat l’aparcament arran l’acord al qual van arribar l’Ajuntament de Terrassa i l’empresa concessionària, Aparcamientos Subterráneos de Terrassa S.A. (ASTASA). Ambdues parts van marcar el dijous, 1 d’agost, com el dia en què s’iniciava l’expedient per a la finalització anticipada de la concessió a l’empresa davant de les dificultats tècniques i econòmiques que feien molt difícil el compliment dels coeficients de seguretat que marca la normativa actual i la voluntat del Consistori d’emprendre un pla de reordenació de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa