MónTerrassa
Nova zona d’aparcament senyalitzat al barri de Can Jofresa
  • CA

El barri de Can Jofresa de Terrassa veurà com ben aviat disposarà d’una nova zona d’aparcament de vehicles privats al barri. El servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa ha informat aquest dimecres, 3 de novembre, que davant de la demanda ciutadana, s’ha realitzat una actuació que ja es podrà veure en funcionament a partir d’aquest dijous i que consisteix en senyalitzar una nova línia d’estacionament gratuït a la via pública. En concret, apareixeran una quarantena de places d’aparcament ubicades a l’avinguda de Can Jofresa, en el tram comprès des de la zona de l’skatepark fins a l’avinguda del Tèxtil. En total es tracta de 20 places d’aparcament línials regulades, per 20 places noves en bateria, les quals es pintaran en el darrer tram anteriorment indicat. Des del servei també comuniquen que a banda d’aquesta nova senyalització, també s’aprofitarà per fer una “lleu reordenació dels carrils de circulació”.

No és l’única intervenció en les zones d’estacionament del barri que s’han fet en els darrers anys per millorar l’accessibilitat i la comoditat tant dels residents com d’aquelles persones que accedeixen a la zona per anar a la Zona Esportiva de Can Jofresa, al camp de la Unió Esportiva Jabac, als diferents centres educatius o al centre d’oci del Parc Vallès. Potser el canvi més important va representar la construcció del nou aparcament a la zona esportiva, que va passar de ser un solar de terra a un aparcament d’asfalt, correctament senyalitzat i amb enllumenat públic adequat. Era una de les reclamacions més importants del veïnat i es va donar compliment l’estiu del 2018.

També amb la desaparició dels horts urbans, ubicats a uns metres de la carretera de Rubí, serviran per una possible ampliació de la zona d’aparcament per a vehicles pesants, el qual s’accedeix des de la carretera BP-1503. A aquests s’hi ha de sumar, el pàrquing públic ubicat al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes i els espais que es troben entre els blocs de pisos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa