MónTerrassa
El ple aprova la nova Rambleta que canviarà l’entrada principal a Terrassa
La nova Rambleta
La nova Rambleta | Marc Armengol

!--akiadsense-->

La Rambleta del Pare canviarà radicalment de cara. El ple ha aprovat l’ambiciós pla que la transforma de dalt a baix. PSC, Cs, PP i PDECat hi han votat a favor. Terrassa en Comú ha criticar especialment la rotonda, a parer seu, element pensat exclusivament per als cotxes i que allunya l’espai dels vianants i dels ciclistes. ERC hi ha vist electoralisme a dos mesos de les eleccions.

Les entrades a Terrassa són més aviat grises i fosques. No fan la ciutat atractiva. La que segurament és l’entrada principal, la de la Rambleta del Pare Alegre, els Jutjats, l’Hotel Don Cándido, l’autopista C-58 i el barri del Segle XX, canviarà i oferirà una visió atractiva i moderna.

Els elements clau d’aquesta proposta de Duran Arquitectes són la creació d’una rambla central, un macro complex d’habitatges (201) i una rotonda de distribució del trànsit cap al Segle XX i La Cogullada. Cal afegir-hi que pot ser també clau que es faci una nova estació de FGC a la zona, un projecte que la Generalitat ha de presentar a l’Ajuntament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carlos a març 02, 2019 | 08:42
    Carlos març 02, 2019 | 08:42
    El que s'hauria de connectar correctament per aquesta entrada es amb les Fonts i Rubí per poder accedir-hi en bicicleta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa