MónTerrassa
Nou règim de visites a l’Hospital de Terrassa i a l’Hospital de Sant Llàtzer
  • CA

Coincidint amb la millora dels indicadors en relació a la COVID-19, el Consorci Sanitari de Terrassa ha actualitzat les normes d’accés de visites als hospitals CST.

HOSPITAL DE TERRASSA:

Control d’accés de visites i mesures de protecció al Hall principal (com fins ara).

-Hi podrà haver 1 visita per pacient de 12 a 17 h.

-Al Servei de Pediatria, a part de l’adult que està amb l’infant durant les 24 hores, hi podrà haver 1 visita de 12 a 17 h.

-A la UCI hi podrà haver 1 visita per pacient de 12 a 17 h. (la informació mèdica als familiars es donarà de 12 a 15 h.) -A la Planta Covid, el règim de visites es mantindrà com fins ara: 1 visita per pacient els dimecres i dissabtes de 12:30 a 13:30 h.

-Al Servei d’Urgències no poden entrar acompanyants, excepte en casos excepcionals que indicaran els professionals del centre.

-Pel que fa a les visites del Servei de Cures Pal·liatives i en les situacions d’acompanyament a final de vida, l’equip assistencial contactarà directament amb els familiars indicant les condicions específiques del funcionament del servei.

L’aforament màxim dels ascensors de planta serà de 6 persones, mentre que el nombre màxim de persones que podran pujar als de consultes externes serà de 3 persones.

HOSPITAL DE SANT LLÀTZER:

Hospitalització de llarga estada hi podrà haver 1 visita per pacient de 12 a 17 h.

Us recordem que les visites als Hospitals han de seguir respectant les mesures de protecció i han de romandre a l’habitació amb el pacient i evitar transitar pels passadissos o zones comuns.

No es permet l’entrada de menors al centre per norma general.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa